perjantai 16. joulukuuta 2016

Lauro Golf, Costa del Sol, Alhaurín de la Torre – Málaga (España)

Lauro Golf, Costa del Sol
16.12.2016

Lauro Golf, Spain, Espanja
Lauro Golf. Klubitalo oli vaikea löytää.
Räpläsin taas auton navigaattoria lähtiessä, mutta en millään ilveelläkään saanut siihen syötettyä Lauron nettisivuilla annettua osoitetta. Pitänee alkaa opiskelemaan miten naviin laitetaan karttakoordinaatit, ainut paikka minkä olen onnistuneesti saanut naviin on tämä vuokraamani asunnon osoite.

Osasin kuitenkin syöttää karttalaitteeseen alueen, sitten vain ajelin "vaistolla" loppumatkan. Lauron opasteet löytyivätkin ihan ok kiemuraisen tien varrelta. Huokaisin taas helpotuksesta ja aloin tähyilemään klubitaloa. Kenttä oli koko ajan vieressä mutta klubia ei meinannut löytyä sitten millään ilveellä. Ajoin parikin kertaa takaisin päin viimeisen liikenneympyrän opastuksen jälkeen.

No, perille Lauro Golfiin pääsee ainakin kahta eri polkua ja minä olin valinnut sen harvemmin käytetyn. Toivoisin kuitenkin että klubin kehityskomitea ottaisi myös tämän opasteasian tosissaan, sillä k yllä meitä viime tipassa tulijoita on muitakin kuin meikäläinen. Harmittaa rutosti kieputella ympäriinsä olemattomia opasteita etsimässä...

Lauro Golf, Spain, Espanja
Lauro Golf. 10. tee. Heti vettä pelissä.
Klubitalo löytyy lopulta ja parkkipaikkoja on mukavasti vapaana ihan pääoven lähellä. Tosin vieläkin täytyy mainita että edes itse klubitalossa ei ole ainakaan parkkipaikalle asti näkyviä Golf kentän tunnisteita (?)

Pikkuinen Proshop on heti sisäpihalla, oikealla puolen. Proshopin ja kahvion väliin mahtuu wc:t joihin tänään olikin pikkusen kiire aamun kahvipannullista poistamaan. Varaukseni ei ollutkaan mennyt järjestelmästä läpi vaikka sainkin jonkinlaisen varausvahvistuksen emailiini. No Caddiemaster taikoi minulle saman lähtöajan minkä olin jo varannut. Tällä kertaa minulla olisi myös seuraa..

Vaan eipäs ollutkaan. Klo 10 lähtijät olivat jo menneet ja seuraava (suomalainen) porukka oli täysi.
Siitä vaan sitten kylmiltään hukki vesiesteen yli ja yksikseen taapertelemaan tyhjille väylille.

Lauro Golf, Spain, Espanja
Lauro Golf. Kolme kaakattajaa kävi kertomassa mielipiteensä avauksestani. Hukki.
Lauro Golf, Spain, Espanja
Lauro Golf. Upea aamu!
Lauro Golf, Spain, Espanja
Lauro Golf. 11. viheriö ja väylä. Kympin jälkeen aletaan kimpoilemaan tien yli edes takaisin...
11. väylä on helppo par kolmonen. Tässä kohtaa onkin hyvä kerätä vähän itseluottamusta peliin.

Lauro Golf, Spain, Espanja
Lauro Golf. Rikkaan lyöntivalikoiman omaava pelaaja löytää mielenkiintoisia paikkoja väylien laidoilta.
Lauro Golf, Spain, Espanja
Lauro Golf. Osa bunkkereista oli mallikelpoisessa kunnossa.
Osa bunkkereista oli hienossa kunnossa, mutta lähipäivien sateet olivat työstäneet joistakin esteistä hybridejä - vesi-/hiekkaeste.

Lauro Golf, Spain, Espanja
Lauro Golf.
Lauro Golf, Spain, Espanja
Lauro Golf. 18 greenille tullessa pääsee taas ihastelmaan kympin vesiesteitä.
18. väylä on suora ja semi helppo, paitsi jos lyö avauksen oikealla puolella olevien puiden katveeseen. Pitkällä slaissilla yltää myös kympin lätäkköön. Fore -huuto kannattaa ehdottamasti kajauttaa jos pallo hakeutuu oikealle puiden siimekseen tai niiden yli.

Lauro Golf, Spain, Espanja
Lauro Golf. 1. Tee. Out of bounds molemmin puolin + vesieste. Jep.
Marssin tuosta vaan ykköstiille 18. väylän jälkeen, en tullut kysyneeksi Caddiemasterilta pelin kulusta mitään ja ykkösen pelattuani huomasinkin että kortissa olikin 19. sillä kohtaa... Hups! Ykkönen on pitkä par 4, en viitsinyt enää kääntyä takaisinkaan, jatkoin näillä eväillä sitten loppuun saakka.
Lauro Golf, Spain, Espanja
Lauro Golf. Taas tien ylitystä...
Tien ylityksiä Laurossa on paljon. Ei se peliä haittaa, samapa tuo miten seuraavalle tee-boxille pääsee, kunhan pääsee. Aurinko lämmitti välillä selkää, sateen uhka oli kuitenkin koko ajan läsnä.

Lauro Golf, Spain, Espanja
Lauro Golf. Keli vaihtelee joka väylällä.
Lauron väylät ovat melko leveitä, pallot löytyy helposti sillä raffit ovat olemattomia ja andalusialaiseen tapaan väylän ulkopuolilla ei oikein kasva mitään. Onnistuin silti pari palloa "hukkimaan."
Lauro Golf, Spain, Espanja
Lauro Golf. Viimeistä viedään 9. Tee.
Viimeinen vihulainen, suora ja yllätyksetön. Matkan varrella oli kyllä pari aika mielenkiintoista ja pitkääkin väylää. Pelasin parilla pallolla, kiirettä ei tullut missään vaiheessa, sillä edellä kulki täysi ryhmä ja takaa tulevat eivät joutuneet kertaakaan odottelemaan.


Lauro Golf, Spain, Espanja
Lauro Golf. Normi hukkia ei tullutkaan, avaus päätyi 10. väylän ankka-passiin.
Ysin viheriölle lyödään veden yli, tilaa on kyllä jos vain hermo kestää. Tänään jorpakossa oli vielä pari pallon-sukeltajaa.


Lauro Golf, Spain, Espanja
Lauro Golf. Se on siinä!
Arviointi

Varaaminen ja maksaminen: 

Varauksen voi tehdä kentän omien nettisivujen kautta jolloin pääsee tutkimaan ajankohtaisia tarjouksia. Nettisivuilta varaukset ohjautuvat http://www.laurogolf.com/app/reservas/#/ -sivustolle, varauskone arpoo pelivuoroja, oli vaikeaa syöttää juuri toivottu varausaika. Lauro Golfin valitsemassa varausjärjestelmässä maksu menee suoraan varauksesta. Huom! Peruminen/varauksen siirtäminen kannattaa tehdä soittamalla. Vieraillessani joulukuussa 2016 tarjoushinta oli 54 euroa, Trolley tai buggy maksaa lisää. Proshop ja caddiemaster ovat talon sisäpihalla, pääportista katsoen heti oikealla.

Palvelut paikan päällä: 
Kodikas klubitalo, mukava sisäpihan kahvila. Pro Shop toimii caddien toimistona - oikein mukava, asiallinen ja rento henkilökunta. pieni golf-tuotteiden valikoima myynnissä. Parkkipaikat ovat klubirakennuksen edessä ja tien vierillä. Klubilla on  ravintola (en käyttänyt). Kahvila toimii hyvin ja on mukava jäädä sisäpihalle oluselle tai kahveelle.

Ruusuja:
Mukava yllätyksetön kenttä (1-18). Aika tasaista, muutamia alamäkiväyliä lukuunottamatta. Ystävällinen henkilökunta, toimiva kiva klubitalo kahviterasseineen, pukeutumistilat ja ravintola. Hyvin hoidettu kenttä. Sopii hyvin klubipelaajille ja kannattaa pelata kävellen.

Risuja:
Pientä säätöä kyltityksiin teiden varsille... Netin varausjärjestelmä?  Kahviosta ei saa gluteenitonta olutta.

Kentän pituudet (10.-27.) metreinä:
Valkoinen 6078
Keltainen 5771
(Sininen)  5496
Punainen 4979
Par 72, 18 reikää

Yhteystiedot
Cortijo El Paredón
Ctra. Málaga a Coín A-404, km 14
29130 Alhaurín de la Torre – Málaga (España)

http://www.laurogolf.com/en/
email: info@laurogolf.com


Pure Golf, Golfcrackers Vesa Airio
www.treshombres.fi Golf matkoja sinne missä kaverisi eivät ole käyneet...
www.visualtailors.fi Valokuvaus, ilmakuvaus ja -videoinnit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti