maanantai 20. helmikuuta 2017

Santa Clara Golf, Marbella

Santa Clara Golf, Marbella
18.2.2017


Vain viidentoista minuutin ajomatkan päässä Marbellan kauniista ja vilkkaasta kaupungista löytyy hieno ja hyvin hoidettu Santa Claran kenttä. Klubilla on upea range aivan klubitalon ja ykköstiin vieressä.

Klubille löytää helposti sillä se sijaitsee aivan A-7 rantatien tuntumassa, opasteitakin on kohtuullisen riittävästi. Suosittelen kenttää ihan kaikentasoisille pelaajille.

Santa Clara Golf, Marbella. Upea kaksisuuntainen range, pallot ovat vähän kevyitä ja lyöntipituudet jäävät arviolta - 10-15 % pelipallojen lentokaarista.
 
Ykköstiillä päivystää startteri joka ainakin meidän peliseuramme tuntuman mukaan on tiukka mutta hauska kaveri. Paikallisten tapojen mukaan lähettäjä voi vähän järjestellä lähtöaikoja ja meidänkin kohdalle sattui erikoinen tapaus kymppiväylällä. Startteri käski ensin kahden vieraan pelaajan avaamaan ennen meidän kolmen hengen ryhmäämme ja sitten pisti meidät lyömään sekä jatkamaan.

Ilmeisesti nämä takana tulijat eivät ilahtuneet tästä vähän meidänkin mielestä kummallisesta järjestelystä. Parilla myöhemmällä väylällä saimmekin sitten väistellä heidän avauksiaan, omaan peliini tällaisella kannoille lyömisellä olikin tuhoisat vaikutukset...

Santa Clara Golf, Marbella. Komea klubitalo sijaitsee aivan rangen edessä. Terassilta voikin seurailla harjoitusalueen toimintaa.

Santa Clara Golf, Marbella. 18 # greeni rangen suunnalta kuvattuna.

Santa Clara Golf, Marbella. Kenttällä on mukavasti luonnetta, suunnittelu on oikein onnistunut.
 
Päivä oli puolipilvinen ja semilämmin, villapaita vaihtui tiuhaan tahtiin päälle ja pois, auringon paistaessa oli miellyttävän lämmintä mutta heti pilvien ilmaannuttua saimme kaivaa palttoota päälle uudelleen.

Santa Clara Golf, Marbella. Silmiä hiveleviä muotoja ja paljon puita.

Santa Clara Golf, Marbella. Kentältä löytyy mukavasti korkeuserojakin.
 
Santa Clarassa on mukavasti vaihtelua väylillä, korkeuserojakin on maltillisesti. Kokonaisuus on tyylikäs ja kentän profiili mielenkiintoinen. Haastavuutta lisää hieman monet väylien kallistukset ja "sopivasti" sijoitetut väyläbunkkerit. Reuna-alueet ovat hyvin hoidetut eikä palloja huku kovin helposti muualle kuin vesiesteisiin.

Santa Clara Golf, Marbella. Siirtymät ovat joillakin väylillä melko pitkiä, hyväkuntoiset pärjäävät silti kärryjenkin kanssa.

Santa Clara Golf, Marbella. 18 # keltaisten teeboxista 323 m.

Santa Clara Golf, Marbella. Mestarismies Lasse ja allekirjoittanut.
 
Tällä reissulla minulla oli mukavaa peliseuraa kotimaasta, Lappeenrannan Lasse ja Mikko Espoosta pitivät huolen matkakassastani skinien muodossa.

Santa Clara Golf, Marbella. Hulppea klubitalo tarjoaa myös mukavat eväät nälkäisille kentän koluajille.

Arviointi

Varaaminen ja maksaminen:
Varauksen voi tehdä kentän omien nettisivujen kautta jolloin pääsee tutkimaan ajankohtaisia tarjouksia. Nettisivuilta varaukset ohjautuvat toimivaan ja alueella yleiseen imastergolfbooking - järjestelmään; https://www.imastergolfbooking.com/en/santaclaramarbella.
Kokemukseni mukaan edellämainittu on paikallisista toimivin ja asiakasystävällisin bookausjärjestelmä. Huom! Peruminen/varauksen siirtäminen kannattaa tehdä soittamalla, varauksen yhteydessä tulevasta sähköpostiviestistä näet suositellun perumisajan (yleensä kolme päivää). 

Hinnoittelu menee kausiluontoisesti kuten muillakin alueen kentillä. Helmikuun puolivälissä normaalihinnasta 97 e saa 15-19% alennuksen nettivarauksista, riippuen kellonajasta, pelaajamäärästä ja päivästä myös buggy voi kuulua alennettuun hintaan.

Palvelut paikan päällä:
Pramea klubitalo jossa kaikki tarvittavat palvelut. Rangella lyödään tarkoituksenmukaisesti ruoholta. Tyylikkäät pukuhuoneet ja pesutilat.

Ruusuja:
Erinomainen sijainti vain 15 minuutin ajomatkan päässä Marbellan keskustasta. Erittäin hyvät lähipelin harjoittelualueet ja range. Upea klubitalo ja hyvä keittiö.

Risuja:
Buggy tarpeellinen huonompijalkaisille.

Kentän pituudet metreinä:
Valkoinen 5891
Keltainen 5523
Sininen 5208
Punainen 4831

Par 72, 18 reikää

Yhteystiedot
SANTA CLARA GOLF MARBELLA
Ctra. N-340 Málaga Cádiz, Km. 187,5
Marbella - Málaga - Spain 29603
Phone : +34 952 850 111
Fax : +34 952 850 288
E-mail : info@santaclaragolfmarbella.com

Pure Golf, Golfcrackers Vesa Airio
www.treshombres.fi Golf-matkoja sinne missä kaverisi eivät ole käyneet...
www.visualtailors.fi Valokuvaus, ilmakuvaus ja -videoinnit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti