torstai 23. helmikuuta 2017

Los Naranjos Golf Club, Marbella

Los Naranjos Golf Club, Marbella
19.2.2017

Varasimme ja peruimme varauksen sateen vuoksi, lopulta kuitenkin menimme paikalle juuri varaamaamme aikaan. Netissä saatu hintamme ei enää pitänyt proshopissa, mutta viisi euroa lisää per pelaaja ei enää meitä lannistanut.

Los Naranjos Golfin nettisivut ovat kolmella kielellä, Espanja, Englanti ja Ruotsi. Ruotsalaisten kenttähän tämä onkin, henkilökuntakin oli selvästi osin ruotsalaisia.
Tullessamme halusimme poiketa myös ravintolassa, mutta se oli ikävä kyllä suljettu remontin vuoksi. Väliaikainen ravintolateltta oli kuitenkin pystytetty aivan proshopin viereen ja pääsimme siellä keräämään rohkeutta vesisateeseen lähtöön.

Kentän on suunnitellut Robert Trent Jones Sr. ja hyvin on suunnitellutkin. Startteri käännytti meidät ykköstiiltä "ruuhkan" vuoksi ja pääsimmekin posauttamaan avauslyöntimme leveälle ysille.


Los Naranjos Golf #1 tee. Lasse ja Mikko hyvällä tuulella sateisesta säästä huolimatta.

Los Naranjos Golf Club. 18 väylän näkymiä Clubille päin.
Heti ensimetreiltä alkaen kentästä huokuu hyvä pelattavuus, pelialustakin on aivan huikeassa kunnossa. Väylät ovat riittävän leveitä klubituupparillekin, silti haastavuuttakin riittää. Vesiesteitä löytyy niitäkin, mitään erityisen vaikeita sellaisia ei kuitenkaan.

Los Naranjos Golf. 18 väylän vesiesteitä.

Los Naranjos Golf. 1# tee maisemisssa. Sateen lisäksi meitä piinasi aikamoinen tuuli.
Vesisadetta piisasi koko kierroksemme ajan, onneksemme sade pysytteli ihan maltillisena, peliämme se ei kuitenkaan parantanut. Välillä tuuli aika voimakkaasti, mailoja sai puntaroida sen vuoksi ja jopa kaksi-kolme mailaa pitempiä joutui käyttämään joillakin par kolmosilla.
Los Naranjos Golf. Väylät on kumpuilevia, ruoho on erittäin hyvässä kunnossa.
Los Naranjos on kierrettävissä kävellenkin, sateen vuoksi valitsimme autot, kentän ajoreitit on tehty hyvin ja toimiviksi.
Los Naranjos Golf. Kentän arkkitehtuuri on silmiähivelevää, vain aurinko puuttui...

Los Naranjos Golf 9# greeni. Väylä yhdeksän vaatii pitkän avauksen mäellä näkyvään mutkaan.
Arviointi

Varaaminen ja maksaminen: 
Yleinen imasterbooking on täälläkin käytössä. Varaukset hoituvat kätevästi suoraan https://www.imastergolfbooking.com/en/naranjos
Hinnoittelu käydessämme helmikuun puolivälissä oli maltillisesti 68 e sisältäen buggyn (nettitarjous -7%). Paikan päällä proshopissa palvelu toimii espanjan ja englannin lisäksi ilmeisesti myös ruotsiksi. Kaikki toimii mukavasti ja palvelu on ystävällistä.

Palvelut paikan päällä: 
Laadukas proshop, ravintola (remontissa vierailullamme). Iso driving range ja mahdollisuus pro:n palveluihin. Kenttä on pitkä sisältäen vähän harvinaisemmat mustat tee -paikat. Bunkkereita on mutta niiden sijoittelu on armahtavaa. Vesiesteet hyvin hoidettuja. Greenit aivan kilpakunnossa ja väylät huippuhyvin hoidetut.

Ruusuja:
Erittäin tasokkaasti hoidettu kenttä. Hintakin oli ihan kohdallaan käydessämme. Mielekäs kentän profiili, silti mukavasti haastavuutta. Kauniit maisemat.

Risuja:
Alueella on monta kenttää ja ajoimme parikin kertaa harhaan tienviitoista huolimatta, ehkä viitoitusta voisi vielä parantaa?

Kentän pituudet metreinä:
Musta 6532
Valkoinen 6116
Keltainen  5813
Punainen 5131
Par 72, 18 reikää

Yhteystiedot
LOS NARANJOS GOLF, Marbella
+34 952.81.52.06
teetimes@losnaranjos.com

Pure Golf, Golfcrackers Vesa Airio
www.treshombres.fi Golf-matkoja sinne missä kaverisi eivät ole käyneet...
www.visualtailors.fi Valokuvaus, ilmakuvaus ja -videoinnit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti