lauantai 18. helmikuuta 2017

Parador de Golf, Malaga

Parador de Golf, Malaga. Old Course
16.02.2017

Suomalaisten suosima Parador Malaga Golf sijaitsee nimensä mukaisesti aivan Malagan ja sen lentokentän välittömässä läheisyydessä. Malagan keskustasta ajaa vartissa Paradorin kentälle. Ilmapiiri on mutkaton ja epäilemättä kuulet kotimaan kieltä kentällä ja taukotuvalla.

Helmikuun puolivälissä käydessäni kenttä oli vähän vielä toipumassa sateiden aiheuttamista ongelmista, väylillä oli siirtosääntökin voimassa ja ruoho minimaalisen lyhyttä.

Parador Malaga Golf. Ykkösväylä, siirtosääntö käytössä väylillä, kenttä on kärsinyt runsaista sateista. "Paikalliset" Risto, Terho ja Pera marssimassa kakkoslyöntipaikoille.
Kenttä on yllätyksetön ja pelimiehille melko helppo. Väylät ovat konstailemattomia ja enimmäkseen lyhyitä, kaikkialla on myös tasaista. Buggylle ei liiemmin ole tarvetta, eikä niitä moni tällä kentällä tunnu käyttävänkään.

Parador Malaga Golf. Tällainen komistus löytyy alkutaipaleelta.

Klubitalo on erillinen pienempi rakennus heti Hotellin receptionin jälkeen. Ykkös- ja kymppitee lähtevät molemmat läheltä klubia, lisäksi aivan kympin teen vieressä sijaitsevasta pikku kahvilasta saa mukavasti kostukkeita puolivälissä ja tietenkin kierroksen päätteeksi.

Parador Malaga Golf. Bunkkeritkin odottelevat vielä kunnon lämpöaaltoa. Lasse keskittymässä pomminvarmaan lyöntiinsä.

Parador Malaga Golf. Vettäkin on pelissä.

Parador Malaga Golf. Väylä 6/149 m., par 3. Huonoa tuuria, mutta tästä selvittiin vielä greenille. Tulos, bogey.

Parador Malaga Golf. Kentällä on myös oma hotelli.
 Yhdeksännellä reiällä pääsimme todistamaan holaria! Kentän vaki-suomalaisten joukkueen Pera napautti komean kaaren kuvan greenille, eikä ollut edes ihan ensimmäinen hänen peliurallaan.
Parador Malaga Golf. Jyrkillä haastava tilanne.

Parador Malaga Golf. Allekirjoittaneen avaus, puuston papukaijat olivat saada sydärin.

Arviointi

Varaaminen ja maksaminen: 

Varauksen voi tehdä kentän nettisivujen kautta, linkki ohjautuu sivuille https://www.imastergolfbooking.com/en/parador-malaga. Lyhyen kokemukseni mukaan edellämainittu on toimivin ja asiakasystävällisin bookausjärjestelmä. Huom! Peruminen/varauksen siirtäminen kannattaa tehdä soittamalla. Vieraillessani helmikuussa 2017 tarjoushinta oli 58 euroa, Trolley tai buggy maksaa lisää. 

Palvelut paikan päällä: 
Kodikas pieni klubitalo, mukava kahvikioski 9. teen ja 18. greenin vieressä. Pro Shop toimii caddien toimistona, mukava, asiallinen ja rento henkilökunta. Tärkeimmät golf-tuotteet myynnissä. Parkkipaikat ovat klubirakennuksen ja hotellin edessä. 

Ruusuja:
Hyvä sijainti lähellä Malagaa. Välitön ja ystävällinen henkilökunta. Paljon suomalaisia. Helppoa kenttää etsivälle sopiva, lyhyet siirtymät väylien välillä. Mukava kiertää myös kävellen.

Risuja:
Lentokenttä lähellä, paljon lentoliikennettä. Vaatimaton range. Kenttä turhan tasainen ja melko helppo edistyneemmille pelaajille.

Kentän pituudet metreinä:
Valkoinen 6259
Keltainen 3139
(Sininen)
Punainen 5308
Par 72, 18 reikää

Yhteystiedot
PARADOR MALAGA GOLF
Autovía MA-20 (Málaga - Algeciras) Salida Coín
29004 Málaga Málaga
+34 952381255
+34 952388963
malaga@parador.es
Coordinates:
Latitude36.651.326
Longitude-4.474.880

Pure Golf, Golfcrackers Vesa Airio
www.treshombres.fi Golf-matkoja sinne missä kaverisi eivät ole käyneet...
www.visualtailors.fi Valokuvaus, ilmakuvaus ja -videoinnit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti