tiistai 13. helmikuuta 2018

Anoreta Golf 6.2.2018

Helmikuisen golf-kimarani toinen kenttä valikoitui edelleen Malagan itä-puolisesta maastosta. Parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä Malagasta on upea Anoreta Golf. Perille on helppo osata tuttua pääväylää A-7 pitkin. Vuokra-autoni, Fiat Doblo, on kyllä ihan kohtuullinen menopeli, mutta kännykälle ei vaan löydy minkäänlaista koloa. Navigointi onkin aikamoista ähellystä kun yritän toisella kädellä pidellä kännykkää ja toisella hoidella ohjaamisen, vilkuttelun ja vaihtamiset.

Kenttä sijoittuu ison tien molemmille puolille, siirtymät puoliskoiden välillä ovat kuitenkin kohtuulliset. Perillä odottaa hyvä parkkis aivan klubitalon edessä, eikä proshoppiakaan tarvitse yhtään etsiskellä kun viitoitukset ovat kunnossa.

Aurinko paistaa mutta hampaat lyö loukkua..

Päivä alkoi upeassa auringonpaisteessa, moni kakku päältä kaunis - lämpöasteita ei ollut kuin muutama ja jouduin kiskomaan niinsanotut tekniset kalsarit pelihousujen alle.

Olen perin juurin kyllästynyt pelaamaan yksin. Nytkin vonkasin caddiemasterilta pääsyn johonkin ryhmään ja kiitos, pääsinkin pelaamaan oikein Luxemburgilaisten herrasmiesten seuraan.

Andrei ja Bernard, kunnioitettavaan peli-ikään ehtinyt kaksikko oli kolunnut Anoretaa useammankin kerran, silti herrat ennen avauslyöntiä kertoilivat olevansa "todella huonoja pelaajia".

Halusin ennen kierrosta käydä rangella vähän verryttelemässä, mutta en vain muistanut Anoretan erikoista harjoittelualueen sijaintia. Driving range sijoittuu sinne toiselle puolelle A-7 tietä. Buggylla rangella käynti ei ole temppu eikä mikään, hankalaa se kuitenkin on, sillä ainoa reitti sinne kulkee väylän yksi ja kaksi reunoja pitkin. Niinpä sitten odottelin ykköstiin takana menossa olevan ryhmän avaukset ja pääsin sitten porhaltamaan heidän ohitseen vasta kakkoslyöntien jälkeen. Sama juttu kakkosella, onneksi se on par 3 ja siellä ryhmä oli ehtinyt jo greenille. Takaisin tullessa tietysti sama odottelu toistui päinvastaisessa järjestyksessä tietenkin.


Vettä pelissä Anoreta Golfilla
















Ykkösväylä on lyhyt par 4, vain 275 metriä klubitiiltä. Sen verran kapea väylä kuitenkin on että sankarilyöntiä en ainakaan itse uskaltanut koittaa. Herraseura selviytyi ykkösväylästä paljon paremmin kuin olivat antaneet ymmärtää ja minäkin onnistuin mukavasti (kerrankin).

Birdie lähellä...
Kenttä ei ole ehkä Aurinkorannikon helpoimmasta päästä, mutta mielenkiintoinen se joka tapauksessa on. Ykkönen ja kakkonen ei anna ihmeitä odottaa, kolmosväylä on jo kutkuttava, teeboxilta veden yli vastarannalle kun on aika miehekäs matka.

Kentälle kannattaa varata muutama ylimääräinen varapallo, väylät eivät ole ahtaita, teknisesti kuitenkin osin haastavia.

Mitään hirmuisia avauksia en kylmässä kelissä onnistunut lyömään, kenttä rulli kuitenkin erittäin hyvin joten pituutta lyönteihin tulee kyllä, kierteestä riippuen toki.

Luxemburgilaiset herrasmiehet pelasivat vain yhdeksän reikää. Hyvästelin mukavat kaverukset lopulta kympin jälkeen, väylä kun on vielä sillä toisella puolella A-7 tietä ja luonnollisesti matkan varrella klubille.



Jouduin pelaamaan pari väylää yksikseni, edelläoleva ryhmä joutui odottelemaan vuoroaan ja minä luonnollisesti heidän perässään. Brittikaverukset Martin ja Ken kysyivät minua loppumatkaksi seuraansa ja tottakai minulle seura kelpasi. Muutamat loput väylät jännitettiin vielä pallojen puolesta ja niinkuin aina kaikki kiva loppuu aikanaan. Anoretasta jäi mukava tunnelma ja muutamasta väylästä pikkuisen hampaankoloon seuraavaa koitosta varten!


Arviointi

Varaaminen ja maksaminen: 

Varaukset tehdään klubin omilla nettisivuilla, http://83.48.118.52/FechaReserva.aspx. Kokemukseni mukaan nettivaraaminen ei ole ihan helmpoimmasta päästä Anoretan järjestelmässä, niinpä päädyin vain soittamaan proshoppiin. Sisäänkirjottautuminen toimii helposti ja ystävällisesti Proshopissa.

Palvelut paikan päällä: 
Klubi on perustettu vuonna 1990 ja klubitalo luonnolliseti samalta vuodelta. Kentän arkkitehdiksi mainitaan D. José Mária Caǹizares. Range on tosiaankin aika kaukana klubilta, buggylla toki pääsee harjoitusalueelle, mutta vakikävijä sijoittaa rangereissun tulomatkalle. Rangelle on oma parkkipaikka ja baarikin.

Ruusuja:
Tykkään tästä kentästä, sillä on luonnetta ja silti se ei ole mielestäni liian vaikea. Ystävällinen palvelu perillä ja paikalle on helppo löytää myös omalla autolla. Parkkipaikat aivan klubin vieressä.

Risuja:
Hieman haastava nettibookaus. Rangen sijainti.

Kentän pituudet metreinä:
Valkoinen 6016
Keltainen 5833
Sininen 5236
Punainen 4991
Par 72, 18 reikää

Yhteystiedot
AÑORETA GOLF - 
Avda. del Golf S/N - Rincón de la Victoria - 29730 Málaga - España 
Tel: +34 952 40 40 00 - Fax: +34 952 40 40 50
info@anoretagolf.es


Pure Golf, Golfcrackers Vesa Airio
www.treshombres.fi Golf-matkoja sinne missä kaverisi eivät ole käyneet...
www.visualtailors.fi Valokuvaus, ilmakuvaus ja -videoinnit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti