sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Washington Seattle, Chambers Bay US. Open Golf

2015 US Openin näyttämönä toiminut Champers Bay oli hieno kokemus heti pähkähullun tourneemme alkutaipaleille. Klubi sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Seattlen ihmisiä kuhisevasta keskustasta. Pähkähullua on vain meidän kannaltamme hinta, joka vierailijoille on hulppeat 315 taalaa veroineen.


Esa, pro Jorge Diaz ja Visa klubin terassilla. Visa kannattelee US Open 2015 trophya - onko tämä enteellistä reissumme tuloksia ynnättäessä?

Klubi oli mukavasti varautunut tuloomme ja saimme jopa kovan luokan golf pron, Jorge Diazin, peliseuraksemme.

Range oli koko ajan miehitettynä, pallot sisältyvät green feehin. Lähipelualueet olivat myös mainioita ja kaikki lähellä ykköstiitä.

Startteri ehti juttelemaan ennen lähtöämme. 

Ykköstiillä oli kaikilla vielä hyvin herkässä

Maisemat Chambers Bayssa on hulppeat, meren läheisyys ilmenee myös tuoksujen muodossa

Kenttä on rakennettu toimintansa lopettaneen avolouhoksen tiluksille


Pron taidonnäyte

Louhoksen kuljettimien pyloneita on säästetty kentän laidalle

Bunkkerit ovat laajoja ja niitä on riittävästi

Viimeisen väylän, par 5, väyläbunkkeri on koitunut monen loistavan tuloskortin kompastuskiveksi, syvyyttä noin 14 jalkaa!

Klubitalo sijaitsee 300 yardia korkeammalla kuin ykköstii, kuljetukset klubin ja kentän välillä hoituu shuttleilla. Muista tippi kuskille...


Esa ja Visa päivän palkintopokaalin kanssa... 

Chambers Bay oli upea kokemus, kenttä oli kyllä vaikea meille emmekä oikein päässeet kukaan omalle tasollemme pelissä. Suosittelen kokemusta kaikille alueella seikkaileville.
Blogin päivittäminen on pahasti jälkijunassa, osin halpojen motellien surkeitten nettiyhteyksien takia, mutta vielä enemmän ankaran vauhtimme vuoksi. Ajopäivät ovat nyt alkumatkasta olleet 300-700 kilometrin luokkaa, siihen päälle pelit ja illallisen jälkeen tuskin jaksaa pelihousuja riisua ennen nukkumaanmenoa.

Seuraavaan kirjoitelmaan kasailen vähän useamman kentän ja valtion tunnelmia. Siihen asti - moro!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti