lauantai 5. toukokuuta 2018

Cabopino Golf

Savun hälvettyä näpäytämme kakkossyötöt pelipaikoille, ja laskeudumme alas laaksoon virittelemään mahdollisen tuplabogeyn pelastamista

Maaliskuun ensimmäiset pelit päästiin pelaamaan unohtumattoman kauniilla Capobino Golfilla, lähellä Marbellaa. Kuskimme Kimmo oli tietenkin kellontarkasti Las Rampas hotellimme edessä odottelemassa kun yksi toisensa jälkeen raahauduimme kulkuneuvolle. Yölento ja pikku valvomiset siihen päälle olivat tehneet tehtäviään, unihiekkaa varisi vielä vähän pikkubussin penkeille kun Suomi-pojat pääsivät lopulta matkaan.

Fuengirolan keskustasta on vain lyhyt luikaus Marbellan liepeillä sijaitsevalle Capobinolle. Klubille tullaan tyypillisesti tuhannen mutkan ja ympyrän kautta, pieni klubitalo sijaitsee rinteessä aivan henkeäsalpaavien golf-maisemien äärellä. Kenttä on todella kaunis, ravintolan terassilta saa hyvän yleiskuvan alhaalle laaksoon levittäytyvästä peli-areenasta. Meri kimmeltelee vähän kauempana ja aurinko yrittää sekin parhaansa tunkeutuakseen säteillään läpi paksujen pilvien. Näin alkaa odotettu pääsiäisen golf-reissumme.
Juhon tyylinäyte. Ykkösväylä on lyhyt par 4, merta näkyvissä!

Porukalla on hyvä fiilis, useimmilla on monta kuukautta viimeisestä pelikierroksesta. Jännitys kohoaa ykköstiille mentäessä ja arvuuttelu swingin talvehtimisesta käy kuumana porukan kesken. Ykkönen on leveä kuin lentokenttä, mutta päätämme silti herra Mulliganin säännön käyttämisestä avauksessa.

Paistaa se aurinko vihdoin!

Mulliganit tulivatkin osin tarpeeseen! Avajaisten jälkeen pallojamme löytyi bunkkereiden lisäksi vasemmalla sijaitsevan lähettäjän kopin pihalta. Peli saatiin kuitenkin käyntiin ilman ihmisuhreja.

Pientä jonon muodostusta heti alkumetreillä.

Kolmannelle tee-boxille tullessamme törmäsimme ensimmäisenä buggyjen jonoon, peräti kaksi ryhmää oli ennen meitä vielä odottelemassa lyöntivuoroaan! Syy jonotteluun selvisi kurkkaamalla alas laaksoon, lyhyt par 4 väylä houkuttelee lyömään pitkiä avauksia. Laskeutumisalueen molemmin puolin kohoavat rinteet taas pitävät huolen golf-turistien palloista.
Syyllistyimme mekin pommittamaan mainittuja rinteitä ykköstykeillä. Savun hälvettyä näpäytimme kakkossyötöt pelipaikoille ja luimuilimme alas laaksoon virittelemään mahdollisen tuplabogeyn pelastamista.

Pakollinen selfie

Klubin nettisivuilla on videoita kentän väylistä, tässä jonoja keräävän kolmosen elävää kuvaa: https://secure.cpsbookings.com/Cabopino/Home/Index/es/

Väylä 3, kaikki paukut peliin 

Takamatka alkaa, #10 Stanssista huolimatta Niko tietää mitä tekee..

Kymppiväylä pelataan pitkään alamäkeen. Väylä on aika kapea ja pitkälyöntisillä pelaajilla on suuri mahdollisuus losauttaa avauksensa seuraavan ryhmän tee-boxille. Toisaalta kauniilla fadella tai upealla ja hallitulla slaissilla takamatkan avauksesta saa hyvän mielen.

Huikeita greenejä Cabopinolla

Pääsiäisen ensimmäinen peli saatiin pakettiin vielä ennen pimeän tuloa. Jälkipelitkin ehdittiin pelaamaan klubin upealla terassilla Espanjan himmenevää iltaa ihastellen - eikä ne perinteiset "punaisten teen kaljatkaan" kovin katkerilta maistuneet!

Arviointi

Varaaminen ja maksaminen: 
Varauksen voi tehdä klubin omilla sivuilla varauskalenterista: https://secure.cpsbookings.com/Cabopino/Home/Index/es/ tällä kertaa käytimme kuitenkin mainiota Par1 Servicea joten minulla ei ole kerrottavaa varauskalenterin toimivuudesta ja luotettavuudesta.
Par1 Servicen peliliput otettiin vastaan tottuneesti ja ilman kysymyksiä.

Palvelut paikan päällä: 
Parkkis on klubitalon edessä. Proshopista löytyy tarpeelliset välineet ja tarvikkeet. Ravintolasta pientä purtavaa ja isompaakin vatsan täytettä.

Ruusuja:
Kuvankaunis ja erittäin hyvin hoidettu kenttä. Hyvät opasteet teeboxeille. Mukava henkilökunta, leppoisa tunnelma.

Risuja:
Paikallisen tavan mukaan perille löytämiseen tulee varata muutama ylimääräinen minuutti, tienvarsien opasteita saisi olla tiuhemmassa.

Kentän pituudet metreinä:
Valkoinen -
Keltainen 5194
Sininen -
Punainen 4640

Par 71, 18 reikää

Scorecard:
https://skypro.skygolf.com/courses/course/26806/Cabopino_Golf.html?tab=scorecard&#Scorecard

Yhteystiedot
Address: Urbanización Artola s/n 29604 Marbella
E-Mail: reservas@cabopinogolfmarbella.com
Web: http://www.cabopinogolfmarbella.com/en/ 
Phone: +34 951 607 004




Pure Golf, Golfcrackers Vesa Airio
https://golfcrackers.blogspot.fi
www.treshombres.fi Golf-matkoja sinne missä kaverisi eivät ole käyneet...
www.visualtailors.fi Valokuvaus, ilmakuvaus ja -videoinnit



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti