torstai 9. lokakuuta 2014

Bali Hai Golf Club, Las Vegas 9.10.2014

Bali Hai Golf Club
9.10.2014

Suuren maailman meininkiä! Sitä löytyi tältä matkaltamme halki pohjoisen Amerikan mantereen. Reissumme päätarkoitus oli cruisailla kuuluisaa Route 66 -reittiä Chigacosta aina Los Angelesiin saakka. Kiireestä aikataulusta huolimatta matkan varrella ehdimme pelata vähän kolopalloakin.

Las Vegas NV, USA
Saapuminen Las Vegasiin

Reissu on ollut jo pitkä, ihan ensimmäiseksi tuntuu taivaalliselta päästä kunnollisen hotellin hienoon huoneeseen ja suihkuun kaikenmaailman tienvarsi-motellien jälkeen.

Nukkumaan meno venyy kuitenkin "Strip:in" pelihelvettejä pää pyörällä katsellessa ja "yksikätisiä rosvoja" kolistellessa. Mitään isompaa voittoa ei haaviin kolahtanut, pienempiä ilmaiskierroksia kylläkin ja siinä määrin että pelihimo meinasi iskeä todella päälle.

Excalibur -hotellimme sijaitsee pääkadun ”Strip:in” eteläpäässä. Etelämpänä on enää pari isompaa hässäkkää, nimittäin Luxor -pyramidihotelli ja Mandalaya Bay viimeisenä.

Nukuin kuin tukki. Seuraavana päivänä läksin yksin kävellen vaateostoksille, kolossaalinen "Caesar's Palace" keskellä Strippiä oli suuntana. Oikaisin NewYork-NewYork -casinohelvetin läpi ja lopun matkaa kuumaa tien vierustaa seuraillen. Caesars on Stripin keskivaiheilla, hotellistamme sinne kuluu helposti puoli tuntia kävellen. Kuumalla kelillä vielä pitää pysähdellä vettä tai parempia aineita hörppimään.

Golf in Las Vegas, Bali Hai Golf Club

Tänään viimeisenä (helpotus) Vegas-päivänä päästiin vihdoin pelaamaan golfia huippukentälle. Bali Hai Golf Club on aivan Mandalaya Bay hotellin takana. Excaliburilta käveltiin 27 minuutissa.

Tein varauksen soittamalla edellisenä päivänä, hotellimme vastaanotossa oltiin erittäin avuliaita, he pirauttivat kentälle ja sain sitten tehdä varauksen saman tien.

Amerikkalaiseen tapaan palvelu pelasi myös klubin vastaanotossa. Klubi on tietysti hieno kuten tämän "viihteen mekan" tapaan kuuluukin. Buggykin oli oikein nimetty meille, tuntui mukavalta sellaiset pienet huomioinnit ja kirjautumisen helppous sekä sujuvuus.

Golf in Las Vegas, Bali Hai Golf Club

Kenttä on erittäin tyylikäs. Väylät ovat pääosin leveitä ja erämaaolosuhteista riippumatta todella hyvin hoidettuja. Huomaa kyllä heti että kenttä on rakennettu nimenomaan viihdekäyttöön, ehkei tämä nyt ihan maailman helpoin kenttä ole mutta ainakin se on armahtavainen leveille avauksilleni.

Golf in Las Vegas, Bali Hai Golf Club

Lentokoneita ja helikoptereita pörrää hiivatisti kentän ympärillä, johtuen tietysti läheisestä Vegasin lentokentästä. Lentotoiminta onkin tämän paikkakunnan elinehto. Tänne tullaan ja lähdetään koneilla, lisäksi täältä tehdään turistipyrähdyksiä esimerkiksi Grand Canyonille ja vaikkapa Hooverin padolle.

Gold Course Las Vegas
Voi kihveli, taas on nokka punaisena. Aurinko paistaa joka pirun päivä

Las Vegas, Nevada, USA
Stratosphere Tower Las Vegas näkymiä
Viimeisenä Vegasin iltana juhlistamme matkaamme ruokailemalla komeasti koko Las Vegasin korkeimmassa rakennuksessa Stratosphere Towerissa. Upeitten maisemien lisäksi tornissa voi kokeilla hermojaan esimerkiksi hyppäämällä vaijeri-ohjattu loikka tornin huipulta aina maan pinnalle saakka.

Bali Hai Golf Club kannattaa ehdottomasti liittää bongauslistalle! Hyvä palvelu, erinomaisen hyvin hoidettu kenttä ja tietenkin sijainti aavikolla ovat plussapuolia - ainoa miinus tälle erämaan keitaalle tulee ruuhkaisen lentokentän läheisyydestä.


Bali Hai Golf Club
http://www.balihaigolfclub.com/reserve-tee-times/
5160 S Las Vegas Blvd
Las Vegas, NV 89119
1.888.427.6678

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti