lauantai 7. huhtikuuta 2018

Helppoa Golf-lomailua Costa del Solilla, Par1 Service

Pelivaraukset, kuljetukset ja majoittumiset sujuivat kuin oluen laskeminen espanjalaiselta baarimikolta

Enpäs malttanut jäädä kinosten keskelle kun pelikaverit ilmoittivat Pääsiäisen sopivan heille golfailuun Costa del Golfilla. Kiireen vilkkaa sitten metsästettiin edullisimmat lennot ja ryhdyttiin arpomaan mille kentille muutaman päivän pikareissumme suuntautuisi.

Sain joukkueen nestorina kunnian valita kentät, lisäksi vastuulleni kolahti kuljetusten suunnittelu ja majoituksen järjestely. Yksin ja kaksin Aurinkorannikkoa kierrellessäni olen tottunut autonvuokraukseen, nyt lähtötilanne oli hieman toinen kun meitä poikia oli neljä innokasta tuupparia. Majoituksessa olen aiemmin suosinut hotelleja, joskus myös yksityismajoitus Airbnb:tä.

Tälläkin reissulla valintojamme ohjasi halu kokea uusia kenttiä, tämä seikka vaikutti myös majoitusvalintaamme. Porukkamme ikähaitari oli nafti kolmekymppisestä - edustamaani "vähän varttuneempi" -osastoon, näillä algoritmeilla päädyimme kokeilemaan keskusta-asumisen etuja Fuengirolan Las Rampas Hotelliin.

Par1 Servicen päämaja Fuengirolassa Googlen mukaan. Tällä kertaa en valitettavasti päässyt käymään konttorilla.


Kenttävalinnat eivät olleet lainkaan helppoja, halusin tarjota kavereille taattuja elämyksiä ja samalla kartuttaa Costa del Solin kenttäbongaus-projektini luetteloa. Lopulta päädyin ehdottamaan listaa jolla oli jo minulle entuudestaan tuttujakin peliareenoita. Aikaisemmin olen helposti varaillut lähtöaikoja edellisenä iltana, yhdelle hengelle kun löytyy melkein aina mieleinen lähtöaika lähes kaikilta kentiltä. Nyt meitä oli neljä, lisäksi aikataulumme saneli melko tarkkaan mahdollisuudet tee-ajoille.
Tulopäivän kentäksi valitsimme Cabopinon, seuraavaksi La Cala Europan, sitten Mijas Los Olivos ja lähtöpäivälle vielä yhden suosikeistani; Torrequebradan.

Aamupala á la Las Rampas!

Tällä kertaa päädyin kysymään pelivarauksia hyvin tunnetun suomalaisen golf-operaattori Par1 Servicen kautta. Sähköpostiini vastattiin nopeasti ja varaushinnat olivat jopa edullisemmat kuin suoraan kenttien varauskalenterista katsottuina. Niinpä ei ollut mitään estettä tehdä varauksia Par1:n kautta. Muutamaa päivää myöhemmin saimme vielä mukavaa postia Par1:n toimistolta - La Cala:n varauksemme hinta oli laskenut kympillä (per henkilö), mukava yllätys ja todella hyvää palvelua Par1:ltä!

Vuokra-auton varaaminen tuotti heti pulmia, sillä Finskin lentomme saapui heti puolenyön jälkeen Malagan kentälle. Muutamia vuokraamoja on silloinkin auki, mutta tarjonta on jostain syystä melko suppeaa ja hinnat suolattu ilmeisesti "yö-lisillä". Kysyin Par1:ltä tarjousta kuljetukseen ja sainkin suoran numeron Kimmo Salolle. Kimmo hoitelee omiin nimiinsä golfareitten kuljetuksia Costa del Solilla, Kimmolta saimme sellaisen tarjouksen että vuokra-autoa ei sitten enää tarvinnut miettiäkään.

Vasemmalta: Juhis, Juho, Kuski-Kimmo ja Niko
Kuljetukset, hotellit ja pelit alkoi olla paketissa. Pääsiäinen puski päälle kun ahtauduimme Tampereella bäginkuljetusvälineeseeni ja pian oltiin tutulla kentällä Helsinki-Vantaalla. Laiskanpuoleisina heppuina valitsimme hopalle P2 parkin talliksi, auto saatiin hyvälle paikalle ja siitä sitten vaan bägit äkkiä räntäsateen alta terminaali kakkoselle. Lento sujui mukavasti, tietty pitkäkoipiset pelikaverit vähän kitisivät jalkatilan pienuutta, mutta muuten matka sujui hienosti aina Malagaan saakka. Hieman jännitin olisiko Kimmo lupauksensa mukaan meitä vastassa keskellä yötä, mutta niin osoittautui kaveri jämptiksi että kellon olisi pystynyt tarkastamaan aina sovittujen hakujen ja kuljetusten puitteissa. Suosittelen!

Kimmo ehdotti jo ennen lentoamme että hän voisi hakea maksetut pelilippumme Par1:n toimistolta Fuengirolasta, tämähän sopi meille hienosti - näin saimme hieman lisää aikaa tulopäivän aamuun ja tuikitarpeellisille unille. Kuljetukset ja majoittumiset sujuivat lopulta kuin oluen laskeminen espanjalaiselta baarimikolta. Vihdoin viimein, matkustamisesta turtina, kolmen aikaan aamusta aloimme olla valmiita yöpuulle ja arvaatte varmasti mitä unia nähtiin!

Uneton Andalusiassa...

PAR 1 Golf Service
Avenida Jesús Cautivo 5 (Fuengirola)
GPS: Calle San Pedro 3
29640 Málaga, Espanja
gsm: ( +34) 609 502 148
gsm: ( +34) 635 225 315
fax: ( +34) 952 477 353
par1 [ät] par1golf.com
http://par1golf.com

Kyydityksiä voi kysellä:
Kimmo Salo
+34 693 779 505

Pure Golf, Golfcrackers Vesa Airio
www.treshombres.fi Golf-matkoja sinne missä kaverisi eivät ole käyneet...
www.visualtailors.fi Valokuvaus, ilmakuvaus ja -videoinnit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti